Milyen nyári munkák vannak?
Figyelt kérdés
elsősorban a Balaton környékén milyen lehetőségek vannak fiataloknak?2010. máj. 3. 16:05
1/6 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy...hát nem tudom, sztem már mot sme igen lesz munka, mert az ilyen kapós helyeknél hamar elkel minden munka..meg amúgyis sztem inkbáb szakképzetteket vesznek fel(pl felszolágás) de nem minden helyen..
menj el érdeklődni
2/6 A kérdező kommentje:
21 éves srác vagyok,a lányoknak szerintem sokkal könnyebb elhelyezkedni, már dolgoztam fagyisként, eladó a végzettségem, ilyen bódé szerű helyekre gondolok ahol árulni kell ezt azt,nappali munkára gondolok,ami mondjuk reggel 7-től délután 4-5 ig tart ilyenek érdekelnének.
2010. máj. 3. 16:29
3/6 anonim válasza:
próbáltad a diákszövetkezeteknél?
4/6 A kérdező kommentje:
ase tudom miaz:D már van ilyen is? amúgy meg már nem vagyok diák itthon vagyok dolgozok ha van valami meló,de nem nagyon van lehetőség
2010. máj. 3. 17:25
5/6 anonim válasza:
fürge diák, vagy meló diák-írd be őket googleba, és ott meg tudod nézni, hogy melyik diákszövetkezet hol van, bemész, regisztrálsz és várod, hogy hívjanak...
6/6 anonim válasza:
Hirdetést adj fel az újságba...szórólapokon, ilyesmi, vagy expressz.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!