Melyik videómegosztó oldalakon lehet még pénzt keresni a YouTube-on kívül?
A vimeot próbáltam az lehet nem fog eltűnni de sehol sem írja h kapok pénzt ha föltöltök + 500 megát tölthetek föl összesen aztán én fizessek.
Fúj.
Fúj 2, utálom Herby -t.
Megértlek, hogy eleged van a YouTube-ból és az sem tetszik, hogy a Vimeo limitál és aztán fizetni kell.
Undorító, hogy ezek a cégek számolatlanul öntik bele a pénzüket, hogy ingyen használható szolgáltatásokat biztosítsanak nekünk és aztán megpróbálnak üzleti modellt találni hozzá, hogy a befektetéseik megtérüljenek nekik.
Szerintem csinálj egy ezeknél sokkal jobb videó megosztót, vegyél hozzá rengeteg szerver kapacitást és utána ne akard kitermelni a költségeidet, hiszen az nem olyan jó fej dolog, mint mások szórakozására elkölteni a saját pénzed!
Szerintem itt találsz egy - két YouTube alternatívát :
- alternatívák abban a megközelítésben, hogy szintén szert tehetsz bevételre
- illetve az adatvédelmi aggályokra is orvoslat lehet.
A lényeg, hogy a YouTube egy centralizált platform, pont ezért érdekes lehet a kedves kérdező számára / további friss érdeklődők számára, azok az opciók is, amelyek kifejezetten decentralizált technológiai háttérrel működnek.
Cenzúramentes videómegosztó oldalak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!