Ruhaárazó munkakörbe külön végzettséggel lehet menni?
Figyelt kérdés
(Nem tesztil-lel kapcsolatos végzettségem van)2010. máj. 3. 10:07
1/7 anonim válasza:
Ruházati eladóra gondoltál? Oda végzettség kell,vagy pedig "rokon" szakmás végzettség. Gondolok itt pl. varrónőre.
2/7 A kérdező kommentje:
Külön láttam ruhaárazó és ruházati eladó munkakört is meghirdetve. Ezek szerint nem jöhetek szóba, mert még rokonságban sem áll a szakma, amit tanultam, vele. :(
Nem baj, jobb tudni, mint buta mód mindenhova beadni az önéletrajzom, ahol "témába" sem vág a képzettségem. Köszi.
2010. máj. 3. 10:42
3/7 anonim válasza:
Figyelj,attól megpróbálhatod hátha szerencséd lesz! Jelenleg én is munka nélkül vagyok,minden lehetséges helyre beadtam az életrajzomat. Varrónőként végeztem,jelentkeztem már ruházati eladónak is (mivel rokonszakma és ugyebár van fogalmam a ruhákról :) )de semmi. Egy próbát megér,ki tudja! Azért sok sikert neked!
4/7 A kérdező kommentje:
Végülis igazad van. Köszi a biztatást. Akkor mégis megpróbálom. :) Ki tudja, hátha szerencsém lesz. Bár még a saját szakmámba se akarnak felvenni, lévén hogy pályakezdő vagyok. Neked is sok sikert, és még egyszer köszi. :)
2010. máj. 3. 11:01
5/7 anonim válasza:
Köszi. :) Én is pályakezdő vagyok. :( Neked milyen végzettséged van,ha nem titok?
6/7 A kérdező kommentje:
Szívesen. O.~
Közgazdaság érettségi, pénzügy-számviteli ügyintéző szak, van OKJ-s számítógép kezelői (-felhasználói) bizonyítványom is, a tanulmányaim során irodai ismereteket is elsajátítottam, és egyéb készségként vakon tudok gépírni.
2010. máj. 3. 11:13
7/7 anonim válasza:
Ejha,azt hinné az ember,hogy akinek pl.érettségije van az egy kicsit "előrébb" van. Pedig sajnos nincs. :( No de nem szabad egykönnyen föladni,majdcsak lesz valami! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!