Okosteló az idegen nyelvet lefordítja egy alkalmazással és így értem mit mondanak. Így lehet külföldi cégnél melót vállalni?
Figyelt kérdés
Tesóm mondta,hogy ilyen alkalmazás van a telóhoz. Így akkor érteném mit mondanak a külföldi cégnél. Akkor a nyelvtudás hiánya így nem akadály már?2016. dec. 21. 16:46
2/7 anonim válasza:
Azért az függ az állástól is. Takarítóként el tudsz tengődni nyelvtudás nélkül, de pl. ügyfélszolgálatos nemigen lehetnél google fordítóval.
3/7 anonim válasza:
Tesztelném egy anyanyelvűvel, hogy ha te mondasz valamit az okostelódba, akkor azt vissza tudja-e fordítani. Mert különben csak néma leventét játszhatsz, de azt is csak egy töltőre dugott telefon egyméteres körzetében.
Őszintén szólva, a válasz szerintem inkább nem.
4/7 anonim válasza:
Próbáld ki az alkalmazást, ne "tesóm mondta" alapon gondolkodj. A legtöbb ilyen egyébként nagyon vacak, a google translate például elég jó, de az is hülyeséget fordít sokszor, pedig a többi annál csak rosszabb. Élőbeszédnél meg rengeteg más is bezavar, pl. háttérzajok, gyorsabban beszélnek, több szlenggel, stb.
5/7 anonim válasza:
Hogy nagyjából mire számíts: a kérdésedet benyomtam a google translate-ba, majd az angol fordítását vissza magyarra, és ez jött ki:
"Intelligens Telok lefordítani idegen nyelvű alkalmazások és így értem, amit mond. Így a külföldi cégek is vállalják a munkát?
A bátyám azt mondta, hogy egy ilyen alkalmazás az Telo. Így mondhatjuk, hogy mit érteni, hogy a külföldi cégek. Akkor nincs nyelvi akadály, így nem kell már?"
Na kb. ennyire leszel te érthető egy mobilalkalmazással.
7/7 anonim válasza:
Én így mentem ki Svájcba mosogatni anno nyelvtudás nélkül. Azóta milliomos vagyok. Nem vicc, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!