Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan érjek el szponzorokat?

Hogyan érjek el szponzorokat?

Figyelt kérdés
Az egyik médiafelületetn (IG) elég sok követővel rendelkezem. Félig külföldi vagyok, így elég sok embert elérek/elértem. Regisztrálva vagyok pár oldalon de csak néha küldenek "Munkákat" amiket promozni kell. Hol tudnék még több ilyen embert /céget elérni? Rosszindulatú kommentelők kíméljenek, köszönöm!

2016. dec. 18. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Kímélünk.
2016. dec. 18. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
nincs mit!
2016. dec. 18. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen "ilyen"? Valamit csak csinálsz, vagy foglalkozol valamivel, amit reklámozni tudsz. Pl. egy ducimodellnek nem fognak felajánlani sportmárka termékeket, érted...
2016. dec. 18. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Előző: Dehogynem, hisz ott a AdidaXXXXXL.

Egyébként nem rosszindulat, de erre ne alapozz. A sok

követő 250e+ egyéni követő, és ez csak magyar viszonylat-

ban sok.

Ott van pl a google adwords, ezerszer célolrientáltabb

hirdetési felület, mint az, hogy "munkákat" adjanak ne-

ked. Legalábbis a tudatos hirdető így csinálja.

2016. dec. 19. 00:01
 5/5 A kérdező kommentje:

első kettő: ment a piros kéz kössz a semmit !

harmadik: kössz bár nemtudom hogy jött hogy ducikat nemszponzorálnak nem vagyok duci.

negyedik: te voltál a legnormálisabb kössz!

2016. dec. 19. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!