Z0LTAN kérdése:
Létezik olyan, hogy egy nagyon gazdag valaki, - aki már nem tudja, hogy mire költse a pénzét, - odaadja nekem, hogy csináljak én is karriert vagy érjek el sikereket?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 22:25
2/6 anonim válasza:
Neked nem esetleg alapítványnak és az alapítvány rád fordítja.
3/6 anonim válasza:
Dehogynem létezik. Csak nem reklámozzák úton-útfélen.
Valamelyik egyetemen (talán a Corvinuson?) szoktak minden évben pl. induló vállalkozóknak támogatást adni - na persze nem puszira, hanem egy rendes kidolgozott tervet kell vinni költségvetéssel, marketingstratégiával, mittudoménmivel. És csak a legjobbaknak adnak induló támogatást.
Egész biztos, hogy van más hasonló is, de alaposan utána kell járni.
4/6 anonim válasza:
Igen, én is azt javasolnám, hogy a szakterületedben keress pályázatokat! Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Szerintem is létezik ilyen. De hogy igazságos legyen, ki kell találni egy jó vállalkozást és 80% hogy 1 éven belül lesz befektető hozzá.
De csak úgy, hogy pisti vagyok, adjon pénzt, az úgy nincs.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!