Beleírjam az önéletrajzomba hogy már 50 sikertelen állásinterjúm volt?
Mindenképpen, és azt is, hogy a kapott tanácsokat az álláskereséshez meg nem fogadom, tulajdonképpen nem is akarok dolgozni, csak siránkozni.
Mondd, kérdező, arról hallottál már, hogy ha regisztrált munkanélküli vagy és más településen, jó messze tőletek kapsz állást, akkor kaphatsz lakhatási támogatást is?
Jaj, most jut eszembe, már megint segíteni akarok :D - én lüke - pedig már párszor beleütköztem az általad emelt falba.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
A tegnapi kérdésemnél adtátok ezt a tanácsot és akkor még 100%-ban hasznosnak ítéltétek meg.
#6 Ja, hogy tegnap is feltettél egy ilyen kérdést? Bocs, azt nem láttam, mert nem lógok itt egész nap - dolgozni is szoktam.-- :-) Pl. takarítok, spanyol középfokú nyelvvizsgával és még sok más végzettséggel - nem pedig sírok-rívok itt minden nap.
Nem az én szégyenem,hanem az országé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!