Laza kényelmes meló kevés pénzért vagy hajtós fizikai
munka több pénzért?
Figyelt kérdés
Jelenleg szuper melóm 8 órából 2 óra alatt el tudom végezni amit kell a többiben ülök beszélgetek rádiózok netezek 210.000 bruttóért és 8000 Erzsébetért (roncsolás mentes anyagvizsgáló)
Vagy vissza mehetnék hegeszteni reggelente zsibbadó kéz, kényelmetlen testtartások miatt fájó hát, fájó talp lábfej mérges gázok. védőfélszerles miatt izzadok minta ló. Előnye a 330.000 bruttó és 38.000 kafetéria
2016. dec. 18. 16:26
1/10 anonim válasza:
ezt mi döntsük el helyetted? Csináld azt amit jónak találsz.
2016. dec. 18. 16:49
2/10 anonim válasza:
Én személyszerint inkább kevesebbért dolgoznék de nem tenném kockára az egészségemet. Neked kell tudnod melyik a fontos. Egészség vagy pénz?
2016. dec. 18. 17:09
3/10 anonim válasza:
Mindenképp az első (tapasztalat, persze szubjektív vélemény), főleg, ha a második verzió még veszélyes is.
2016. dec. 18. 17:16
4/10 anonim válasza:
Az elsőt nem bírnám csinálni, 6 óra semmittevés megöli az ember lelkét már középtávon is. Viszont az utóbbi sem különösképp sok pénz, valószínűleg inkább elmennék pár évre Nyugat-Európába hegeszteni aztán alapítanék magánvállalkozást itthon amiből már szépen lehet keresni és a magad ura lehetsz.
2016. dec. 18. 17:29
5/10 anonim válasza:
Utolsó: nem kötelező "semmittenni", kreatívan elfoglalhatja magát az ember, ha van gép előtte.
Egyébként a magánvállalkozással kapcsolatban egyetértek, mérlegelendő.
2016. dec. 18. 17:31
6/10 anonim válasza:
Én az elsőnél maradnék, nekem az idő és az egészség többet ér, mint a pénz.
2016. dec. 18. 17:40
7/10 anonim válasza:
Hát ha nettó 120-at fizetnének az elsőért akkor azt mondanám, hogy inkább a második. De így...
2016. dec. 18. 18:43
8/10 anonim válasza:
Hát nem sokkal több mint nettó 120 tegyük hozzá.. :D
2016. dec. 19. 07:11
9/10 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Melyik céghez mehetnél hegeszteni ennyiért? (elég csak régiót írnod ha nem akarod a céget..)
Egyébként én lehet hogy a hegesztést választanám a helyedben. Azért majdnem 100.000 forinttal több pénz nettóban az megfontolandó, bár tényleg te tudod, hogy a mostani helyeden a fennmaradó időt mennyire hasznosan töltöd. Mondjuk hozzáteszem, roncsolásmentes anyagvizsgálóként is lehetne ennél többet keresni, főleg egy olyan helyen, ahol nem csak 2 órát kell dolgoznod, hanem sokkal több a vizsgálnivaló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!