Mennyire nehéz pénztárosnak lenni?
Figyelt kérdés
Mikre kell oda figyelnem?
Diákmunkán vagyok egy szövetkezetnél nemrég szóltak, hogy mehetnék a H&M-be pénztárosnak. De még soha sehol nem voltam pénztáros, és bár elvállaltam a melót eléggé félek tőle.
2016. dec. 16. 15:35
1/2 anonim válasza:
szerintem a HandMben elég laza a pénztáros része
én tescoban voltam diákmelón pénztáros, és a legrosszabb a frusztráció volt a soha el nem fogyó vásárlóktól...
azért egy ruhaboltban lazább, alapvetően kevesebb dolgot kell tudni, szóval az nem lesz para :) a tesco sem volt, csak meg kellett szokni
2/2 anonim válasza:
Kasszásként dolgozom 3 hónapja egy élelmiszerüzletben. Az eleje relative stresszes volt, de pár hét alatt kialakul a kasszarutin, és már csak azon pörgök, hogy minél jobb időket hozzak. A pénzkezeléssel vigyázz - számold magadnak és számold a vevőnek is, hogy ne legyen véletlenül sem kasszahiányod. Kétszer nehéz ugyanúgy elszámolni, így a biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!