Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bruttó 350 ezer forint reális...

Bruttó 350 ezer forint reális fizetés ezért a munkáért?

Figyelt kérdés
Plusz bkv bérlet. Angol és orosz nyelvtudás kell, a német nagy előny ( én tudok). Közgazdász végzettség lehetőleg pénzügy vagy statisztikus szakon, esetleg matematikus végzettség közgazdász tantárgyakkal ( nekem pénzügyi végzettségem van) felhasználói szintű számítógépes ismeretek, excel pedig erős haladó szinten. Feladatok: főként adatbányászat, adathalászat, fordítási feladatok, statisztikák, kimutatások készítése, különböző elemzési feladatok. Ezen felül még az irodával kapcsolatos teljes körű feladatokat is el kell végezni. Én úgy érzem, ez már kapásból három munkakör, és az elvárt készségek, nyelvtudás sem kevés. Munkatapasztalat 1-3 évig kell legyen ( nekem kettő van).
2016. dec. 7. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"???? ez magyarországon van?? csoda hogy itt lehet ennyit keresni"

Ember, 3 nyelven beszél diplomával. Ott van az egyik hawerom java fejlesztő, persze iskolába be se járt mellette melózott szal sok szart nem tanulhatott. Egyik hawerja nyomta be az egyik bankhoz mert az ő apja orvos így van ismeretsége. Egy weboldalt nem tudna összerakni egyedül. Aztán nettóba 500 000 Ft keres itthon Magyarországon. Ha valamit nem tud felhívja a srácot oszt cső. Ebből is látszik, hogy aki komoly szakember az nem fog itthon bohóckodni pár százezer forintért lelép innét ha csak kimész ausztriába 3-szor 4-szer többet tudsz keresni, netto 250 ezret 2 hét alatt megkerestem kint ha dolgoztam szombaton is, aztán van 13-14 havi fizetés is ami kapásból 3000 euró 940 000Ft egy évben a semmire illetve ha van 10 éved kint az osztrákoknál akkor már jár nyugdíj. Svájcba 1 hét alatt meglehet keresni 250 000 Ft-ot egy csöves szakmával és a vendéglátásban a legtöbb helyen adnak szállást is meg kaját is, sok életed nincs mellette, de nem kell semmire költened.

2016. dec. 8. 17:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha valahol az ember munkakörébe tartozik a munkakörnyezete tisztán tartása(sok helyen) akkor ő is verheti a tamtamot, hogy miért nem kap dupla fizetést? Hiszen a takarító munkáját is végzi.
2016. dec. 8. 21:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Pfff...utolso, latom megragadtad a lényeget.
2016. dec. 8. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!