Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 8 általánossal milyen munkám...

8 általánossal milyen munkám lehet majd?

Figyelt kérdés
Utálok tanulni! Utálom a sulit! Utálom ezt az EGÉSZET!!! Igazából állatorvos szerettem volna lenni, de hogy sok tantárgyból kettes vagyok, és utálok tanulni, erről LETEHETEK!!!

2016. dec. 7. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
lányként prosti, fiúként futtató..
2016. dec. 7. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Utcaseprő. Takaritó ..
2016. dec. 7. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tarts ki vhogy.
2016. dec. 7. 17:03
 4/9 A PÁSZTOR válasza:
100%
Ma már kevéssé számít az az iskola...később majd tanulsz elkerülni nem tudod.... Azonban ha szereted az állatokat elmehetsz gondozónak és majd a munka mellett képezheted magad. Hidd el nekem nem nagy dicsőség pásztornak lenni mostanában és csak a bárányok iránt érzett szeretet tartja meg az embert..de ahogy fejlődsz a munkában és felnősz a gondolkodásban tanulni fogsz és szakemberként többet tudsz tenni ott ahol lehetsz. Ha csak a pénz motivál akkor nincs mit mondanom.
2016. dec. 8. 11:54
 5/9 Girgoy válasza:
100%

Ha fiú vagy, olyan munkád lehet, ahol Nálad 10-20 évvel idősebb fickókkal állsz egy gödörnél, amit egyedül Te ásol, miközben ők csak álldogálnak, cigiznek, nézik a csajokat. Majd ezután elteszik a fizetés 95%-kát és azt mondják az 5%-odra, hogy ennyit fizettek csak.

Ha lány vagy, akkor meg hülye pcsákkal fogtok egymásnak menni körömmel, hogy ki kapjon meg egy utolsó vidéki üzletben egy eladói állást, ahol napi 12 órát dolgozol pár ezerért és olyan ügyfelekkel bajlódsz, akik téged semmibe néznek, mert látszik, hogy sötét vagy és még csak idegen nyelven sem beszélsz.

2016. dec. 8. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha szereted az állatokat, akkor - ha elvégezted a 8 általánost - lehetsz akár állatápoló is. Én elmennék érdeklődni az Állatkertbe, megkérdezném, tudnának-e foglalkoztatni valamilyen munkában. Lehet, majd ajánlanak valamilyen tanfolyamot, mert azért valamit csak kell tanulni ahhoz is. Ne utáld az iskolát, ill. a tanulást, nem lehet mindenki kitűnő tanuló, de még 4-es sem, de az a tudás, amit ott szerezhetsz mindenképpen az életben a hasznodra válik, mert egy alapfokú műveltségre azért mindenkinek szüksége van. Nem baj, ha csak 2-es vagy, de úgy legyél 2-es, hogy te azért legalább egyszer olvasd el amit feladtak, és amennyi megmarad benned, megmarad.
2016. dec. 9. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
hehehe :-D
2016. dec. 28. 23:32
 8/9 anonim válasza:
100%
Nekem is 8 álltalános a végzettségem és Biztonsági őrként dolgozom. Takarítóként sem keresel kevesebb "szar" fizetést mint más kőrben.
2017. jan. 5. 22:10
 9/9 anonim válasza:
Figyelj rám a munka nem szégyen,nem Te vagy az egyetlen aki ebben a cipőben jár,ha valaki dolgozni akar az dolgozik is,és tudod miért??...., hogy legyen mit holnapra az asztalra tenni.
2017. jan. 30. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!