Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A humánerőforrás osztályok...

A humánerőforrás osztályok nincsenek egy kicsit túlértékelve manapság?

Figyelt kérdés

Minden tekintetben.

A jelenlegi munkahelyemen az egész kivan szervezve,csak páran vannak.

Az előző munkahelyemen, a humán osztály meglehetősen népes volt.Az ott dolgozóknak mindenre volt idejük, ahogy szokták mondani "nyugis" helyük volt.

Ami még inkább furcsa volt nekem, hogy sokuk alig volt idősebb mint én és többet keresett, mint én mérnökként.

Királynőként viselkedtek, úgy mászkáltak ott, mintha ők lennének a cég legfontosabb osztálya.

A kapcsolatom mindig rossz volt a humán osztállyal.Ennek az oka a létszámtervezés volt.

Állandóan hangsúlyoztam, hogy kell még egy ember, mert így túl sok,gyakran még otthon is dolgozni kellett.Még a főnököm is belátta ezt.

Persze,komolyabb béremelésről szó sem lehetett.

A humánosok meg mindig azzal jöttek, hogy "nem értek hozzá, nem vagyok HR szakember, meg amúgy sincs ilyesmikre pénz".De, ezt valami rohadt lekezelően közölték.

Az ő osztályuk létszáma túl nagy volt.Vagyis, maguk fele hajlott a kezük.Ők voltak azok, akik mindig a legkorábban hazamentek.

2016. dec. 6. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
A jó szakember ilyen cégnél nem dolgozik..
2016. dec. 6. 19:49
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
én csak egy "hülye" minőségügyi mérnök vagyok, nem a legmagasabb fizetéssel, de kétlem, hogy ne keresném legalább 1,5×, de inkább 2×-t a HR-es kollégák jó részének
2016. dec. 6. 19:52
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

Nekem fogalmam nincs, hogy mennyit keresnek a HR-esek nálunk..

Amúgy nálunk se halnak bele a munkába, de legalább kedvesek és csinosak.:D

2016. dec. 6. 20:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Statikus vagyok nettó 200 000-at keresek, a hr-en nettó 280-at visznek haza.
2016. dec. 6. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Grat hozzá!
2016. dec. 6. 20:41
 16/17 anonim ***** válasza:
71%
#14, ha neked ennyi elég, megérdemled, tele van az ország üres mérnöki pozíciókkal...
2016. dec. 6. 21:18
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
Van HR-es a családban így igen. A bruttó 400 ezer körüli fizetés az tényleg a valóság manapság HR-ben. DE! Mérnökként emiatt sírni az elég szomorú, amikor senior szinten a dupláját kéne ennek kapnotok minimum, ha nem többet.
2016. dec. 6. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!