Miért van az hogy nem tudom mit dolgozzak? Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
Keresgélek már régóta de egyszerűen nem találok olyat amihez lenne képzettségem..Tapasztalatom nem nagyon van..2016. dec. 6. 17:45
1/6 anonim válasza:
sokáig én sem tudtam, sőt még néha mindig bizonytalan vagyok.
2/6 A kérdező kommentje:
Most épp a Tesconál tartok...De előtte is csak gyorséttermi takarító voltam kis pénzért..Szeretnék végre egy olyan munkát ami aránylag jól fizet és szeretem is csinálni...Van az a félsz az emberbe hogy mivan ha belépek és nem tudom azt a munkát normálisan elvégezni,de sajnos dolgozni muszáj...Habár az nem mindegy hogy 3 hónap alatt gyűlik össze a pénz egy új bringára vagy 7-8..
2016. dec. 6. 17:55
3/6 anonim válasza:
Nyílván de ha még el is kell hogy tartsd magad még nehezebb lenne. :P
4/6 A kérdező kommentje:
Szeretnék már a saját lábamra állni,csak ez a meló dolog mindig is nehézkesen ment sajna:S
2016. dec. 6. 17:57
5/6 anonim válasza:
el kell kezdeni valami, hogy legalább azt tudd, mit nem szeretnél soha többet csinálni. + egy cégen belül van előrelépési lehetőség, belső álláshirdetés, stb. Ha nem lehet előre jutni,akkor addig kell csinálni, míg bírod majd felmondani és keresni másikat... vagy keresgélni közben és ha van jobb, akkor átmenni.
6/6 A kérdező kommentje:
23 évesen van kb 1,5 hónap munkaviszonyom..Most lelkileg hullámvölgybe vagyok kicsit..Csak nekem már hosszútávu munka kellene ahol valóban egyenrangú lehetek a többi kollégával..Az iskolába is mindig ki voltam közösítve.
2016. dec. 6. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!