Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kereshetnék havi 40-60...

Hogyan kereshetnék havi 40-60 ezer forintot? Maximum napi 3- 4 napot dolgoznék, maximum napi 6-8 órában és normális, közeli helyen.22F

Figyelt kérdés

Szóval 22 éves vagyok, szüleimmel élek és rájöttem, hogy nekem ez az életmód tökéletesen megfelel. Mindössze ezt a havi 40-60 ezer forintot szeretném összekuporgatni, hogy kifizessem a rezsi rám eső részét és a kajámat. Valamint ha marad havi 5-10 ezer forintom az jó lenne.

Felesleges külön albérletbe költöznöm, hogy még havi 30-40-50 ezer forintot kifizessek albérleti díjra. Saját ház nem kell, mert 2 is van nekünk. Saját autó nem kell, mivel nem tudok vezetni és nem is akarok, tömegközlekedéssel vagy gyalog közlekedek. Nagy igényeim nincsenek. Van itthon TV, számítógép, ha külön költöznék, akkor azt is vennem kellene majd, mert itthonról nem vinném el, ott meg nem biztos, hogy van. Családot alapítani nem fogok, mivel nemzőképtelen vagyok, így gyerekem nem lehet, valamint nem vonzódom a nőkhöz sem, férfiakhoz sem, aszexuális vagyok. Semmi értelmét nem látom, hogy elköltözzek és nyomorogjak valami albérletben ismeretlen emberekkel, akik úgyis csak kiközösítenének a különcségem miatt. És ezzel párhuzamosan megszakadni sem akarok a munkában, mert csak rezsire és kajára kell egy minimális összeg, hogy ne anyámékat húzzam le életük végéig.

2016. dec. 5. 12:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*heti 3-4 napot
2016. dec. 5. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Vannak félállások, 6 órás állások - néz körül, hogy a közeledben mi van

[link]

2016. dec. 5. 13:04
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
tanulj meg programozni, vagy grafikusnak, tervezőnek (nem kell egyikhez se főiskola)
2016. dec. 5. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Haladjunk tovabb, nincs itt semmi latnivalo. A kerdes kb. 100%, hogy kamu, egy szo nem igaz belole.
2016. dec. 5. 13:29
 5/11 A kérdező kommentje:
#3: De minek? Engem nem érdekel az ilyesmi. Valami egyszerű munkára gondoltam.
2016. dec. 5. 13:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Bármelyik részmunkaidős állás.
2016. dec. 5. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

#5 azért, hogy megkeress a tudásoddal 60 rugót.

Miért mit akarsz csinálni havi 60e-ért? otthon mereszteni a segged és a semmire elvárni?

2016. dec. 5. 15:10
 8/11 A kérdező kommentje:
60 ezerért olyan nagy szaktudást igénylő munkát?
2016. dec. 5. 15:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Már megint a Séffiú azaz Balázska:D

Ekkora egy lusta embert én még nem láttam:D

2016. dec. 5. 16:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem a Balázs, az idősebb és időnként csajozási kísérletei is vannak itt a GYIKen...
2016. dec. 5. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!