Csakegyemberasokközü kérdése:
Hogyan szerezzek 41 000 Ft-t rövid idő alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
19 éves srác vagyok és folyamatosan keresek diákmunkát, de sajnos nem jön össze, ezért fordulok hozzátok. Hogyan tudnék pénzt keresni ha a diák munka nem jön össze???
2016. dec. 4. 21:32
2/4 anonim válasza:
Maximum te nem akarsz dolgozni, olyan nincs, hogy diákmunka nem jön össze. Megannyi meló közül választhatsz diák jogviszonnyal nappal éjszaka, hétköznap és hétvégén.
10 napi meló LEGROSSZABB esetben
3/4 anonim válasza:
Nálunk a diákmunka úgy ment, hogy a diákszövetkezetből egy kiscsaj kiírta a fb oldalra, ha épp akadt valami munka aznap. Például "ma éjszakára keresek 2 főt a nyomdába X összegért". Na gondolhatod, legalább 1000 ember leste mindig a lehetőségeket és a leggyorsabban reagáló kapta meg. Na most nem várható el, hogy éjjel-nappal az oldalt figyeljem, hogy mikor ír ki valamit...ennyit a nagy diákmunka lehetőségekről. Állandó pedig nem volt, ahová mindig lehetett volna menni.
4/4 anonim válasza:
Én 2 éve vagyok benne a rendszerben Pannonworknél. Akkoriban napi 4-5 sms /2 hívás volt az átlag. Azóta email-ben jönnek csak az ajánlatok. 20-30 közül lehet választani.
Mondjuk ez pest, vidéki helyzetről nem tudok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!