Hogyan kell felkészülni a majdani nyugdíjas évekre, milyen előtakarékosságot választottatok?
1-estől kérdeznék: Te milyen dolgokba fektetsz be egész pontosan (említetted több félébe, de ez engem kicsit részletesebben érdekelne), és melyikbe milyen összeggel, ill., lehet túl nagy kérés, de érdekelne, hogy ezek külön-külön mennyit hoznak a konyhára?
Van egy másik kérdésem is: véleményed szerint egy nyugdíj-előtakarékosság, vagy életbiztosítás (10, 20 éven keresztül) nem hozna ennyit, tehát veszteségesebben jönnél ki ezzel a módszerrel, mint a te általad választottal?
Nagyon köszi, egyébként is ugyanúgy gondolkozom, mint te, csak még nem vagyok annyira otthon a témában, és nem tudom hogyan jönnék ki jobban, ezért is kérdezem.
Sajnos kötöttem egy életbiztosítást, amit lehet fel is mondok, mivel kezdem megbánni az egészet.
(Még a 30 napos "tűrési határon" belül vagyok, tehát - még! - felmondhatom és kiszállhatok kb. 2.000 Ft buktával. Bár a visszamondásig már nem sok időm van már!)
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!