Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az alacsony bért ajánló...

Az alacsony bért ajánló állásajánlatokat hogyan lehet a legtisztességesebb módon lerázni?

Figyelt kérdés

Most állást keresek, váltani szeretnék (gépészmérnök), aztán eddig csak 2 kisvállalkozó (főnök+pár alkalmazott) akart felvenni, még a 200-at sem tudták volna megadni.

Ezek az emberek azt mondják, hogy jó képességü vagyok, magabiztos vagyok, és kb ott helyben fel is vennének, és fel is hivtak 2-3 napon belül, hogy akkor mennék e?

Ez csak azért érdekes, mert a rendesen fizető cégeknél meg már a kapun kirugdosnának, és nagyon merevek, lenézőek, maximalisták, öncéluak.

250-270 nettóért tényleg ekkora verseny folyik?

2016. dec. 2. 13:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egyik ismerős gyerek aldiban 35 órában keres 105 ezer forintot. (a frissen felvett emberek is ennyit kapnak)

Egy mérnök meg 8 órában 200-at?

Én nem tudom mi okozza azt, hogy az értékek igy állapodtak meg...

2016. dec. 2. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Elmondhatjuk akárhányszor, ha nem fogod fel.

Ha tényleg jó lennél a szakmában, akkor felvennének normális cégekhez, ahol simán megkapnál nettó 400-500as fizut.

Ellenben, mivel a normális cégeknél "már a kapun kirugdosnak", így maradnak neked a nett 200-as kis magyar vállalkozások.

Szóval összességében a lényeg az, hogy nem a mérnök szakma nincs megfizetve, hanem te, mert láma vagy.

Fejleszd magad, tanulj nyelvet, szerezz tapasztalatot stb stb, és akkor majd felvesznek normális helyekre is.

2016. dec. 2. 22:57
 13/14 anonim ***** válasza:

én láblógatni mentem be büfészakra és a 2 sza ros nyelvvizsgámmal 250 nettót kapok a heti 4 nap munkámért.

(kb 144 óra per hó)

2016. dec. 3. 02:15
 14/14 A kérdező kommentje:

jaj értem, tehát nem elég, hogy a mérnök szak eleve nehezebb, de még azon kivül is még nehezebb, hogy az ember még az iskolán kivül is sokat kell kinlódjon, hogy komolyan vegyék?

más sem csinált semmit, csak kijárta az iskolát, aztán rendes fizetést kapott.

2016. dec. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!