Tehetek én róla hogy 50 állásinterjú után sem vettek fel sehova?
Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 18:58
1/9 anonim válasza:
Valószínüleg igen, valamit rosszul csinálsz, vagy nem jó, amit írsz, van nem jó ahogy írod, vagy nem olyan helyre jelentkezel, amihez megfelelö a végzettséged meg a képességeid.
2/9 anonim válasza:
50 sikertelen interjú azért már nem kevés. Ott a jelentkező maga a probléma. Vagy szakmailag vagy emberileg valami nem stimmelhet veled. Nekem a szellemileg sérül ismerősöm 12 interjú után kapott állást.
3/9 anonim válasza:
Tehetsz. Rossz állásokra pályázol, vagy a szakmádban nincs elég tudásod. Mind a 2 dolog rajtad múlik!
bár ha megvan az interjú, onnan már föl szokták venni az embert.
4/9 anonim válasza:
Amit ír az biztosan jó - hiszen az alapján hívják be az interjúra. Akit 50 interjú után sem vesznek fel valahova annak nagyon súlyos defektje lehet a személyiségében vagy a modorában.
5/9 anonim válasza:
4, csak az az érdekes, hogy az önéletrajzából nem tűnik ki, mivel behívják.
Biztos van valami, amin szépítesz és akkor nagy csalódás éri őket személyes találkozókor.
6/9 anonim válasza:
Ha van egy pályakezdő önéletrajza amit összeollózott a netről abból nem túl sokminden derül ki. Hova járt iskolába és esetleg ha volt valami diákmelója és csók. Aztán behívják és ki tudja mi a gond...
9/9 anonim válasza:
Igazán közzé tehetnéd már az önéletrajzod, kíváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!