Miért annyira jó a cégekenek munaközvetítővel leszerződni?
Direkt nem veszem figyelembe a munkaközvetítő álláshirdetések, szerintem sokan tudják hogy miért.
Erre mit ad isten, jelentkezek egy céghez külön a cég weboldalán ahol még be is kell regisztrálni hogy tudjál jelentkezni bármilyen meghirdetett állásukra, erre másnap felhív egy munaközvetítő cég hogy megkapták a jelentkezésemet a céghez.
Ez nem a tejhatalomról szól, hanem üzletről...
Amíg a munkaközvetítőn keresztül rugalmasabb és olcsóbb a munkaerő addig miért ne éljen vele a cég?
Nem vagy egyedül. Én is elvből nem is érdekel olyan munka amelyik közvetítős. Régen cég/kft áldozott rá hogy legyen munkaereje, most meg a munkavállalót "kényszerítik" rá hogy saját pénzéből legyen munkája.
Kényszerítik alatt azt értem ha kell dolgoznod akkor muszáj elmenned valahová, és ha nincs más úgy is elmész ilyen helyre is.
# 11
Remélem ha valami előnytelen dologo ér téged az életben majd azt is ilen könyedségel fogod venni!(bár nem hiszem)
# 15
Az hogy úgy dobálnak ki munkahelyekről emberekket ahogy nekik kedve szottyan minden következmény nélkül ebben a nagy mondern társadalomban és valaki még hangoztatja mellé hogy ez mennyire rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!