Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon a legtöbb...

Magyarországon a legtöbb diplomás is gyártósori operátor lesz, annyira telítettek a szakmák?

Figyelt kérdés

Csak az informatikusok, mérnökök és közgazdászok, orvosok tudnak elhelyezkedni a szakmájukban ahogy látom.

Akik nem ilyen szakokon végeztek, nem milliomosok a szülei és nem tipp-topp cicababák, azok mind munkanélküliek vagy gyári munkások, esetleg raktárosok vagy pultosok. Mindenféle más szakmával és diplomával.

2016. nov. 27. 16:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De hogy kaptak meg, meséld már el pls.
2016. nov. 27. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"De hogy kaptak meg, meséld már el pls."

Munkakeresés, önéletrajz küldés, interjú, felvétel. ennyi

2016. nov. 27. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem lesz gyártósori operátor. Mikor én diplomát szereztem, miután nem nagyon jött össze a szakmai munka megtalálása, beadtam mindenhová a jelentkezésemet, gyártósori munkákra is, és kiderült, hogy épp a képzettséget nem igénylő munkaköröknél a legnagyobb a munkaerőpiaci túlkínálat, nyilván mert azt a munkát bárki képes elvégezni. Szóval diplomásként, ha nem olyan körökben mozogasz, kizárt hogy felvegyenek gyártósorra. Aztán pár hónappal később találtam szakmai munkát, de arra jó volt ez, hogy tudjam, nincsen olyan, hogy ha a területem leépül, vagy nem fejlődök, és elavulnak az ismereteim, akkor majd legrosszabb esetben elmegyek gyártósori munkásnak. Mert egyszerűen oda nem vennének fel.
2016. nov. 27. 19:22
 14/15 A kérdező kommentje:
Én is elküldtem már 10 ezer helyre a jelentkezésemet, de semmilyen visszajelzést nem kaptam soha...érdekes.
2016. nov. 27. 19:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez már? Miért a földrajz az új példálózás tárgya? :D Miért kell 30x ugyanazt a kérdést feltenni, ma kb ez az 5. amit látok, ugyanaz a fogalmazási stílus, válaszok.
2016. nov. 28. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!