Ha táppénzen vagyok akkor a munkáltató kirúghat?
Figyelt kérdés
Ha táppénzen vagyok akkor a munkáltató kirúghat?2016. nov. 26. 19:54
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
igen, de a felmondási idő csak a keresőképtelenség lejártával kezdődik.
3/11 anonim válasza:
Azért vagy táppénzen mert ki akarnak rúgni ? vagy jó dolgozó vagy aki több hónapja évek óta állja a sarat és istenem most megfáztál és lázban fetrengsz, vagy ?
Gondolom elakarnak küldeni, ebben az esetben igen, megteheti, hogy ki postázza a papírjaidat és ki vagy rúgva.
4/11 anonim válasza:
Táppénz alatt felmondhat a munkaadó - DE a felmondási idő csak a táppénz utántól indul!
5/11 anonim válasza:
Kirúghat,simán. Nem mindenhol és mindenki ragaszkodik a felmondási időhöz.
6/11 anonim válasza:
5: a felmondási időtől eltekinteni csak közös megegyezéssel lehet. A munkáltató max felmentheti a dolgozót a munkavégzés alól a felmondási időtartam teljes részére kötelező), de önhatalmúlag nem mondhatja, hogy nincs felmondási idő, az ugyanis azonnali hatályú felmondásnak minősül közös megegyezés nélkül.
7/11 anonim válasza:
Ez rendben van 6_os,de a kérdező kérdéséből nem derül ki,hogy mi a szitu nála,lehet csak 1 hónapja dolgozik valahol xd.
8/11 anonim válasza:
Vagy még az is elképzelhető,hogy 10 éve, akkor meg végkielégítés is jár.Ezért hát vakon nem lehet dobálózni a válasszal.
9/11 anonim válasza:
# 7/
Igen, vagy az is lehet, hogy ő az elefánt a cirkuszban - akkor ugye táppénzre sem mehet...
Szóval ha nem ismered a részleteket ne költs hozzá semmit, hanem adj korrekt választ. Aztán majd pontosít a kérdező, ha szükséges.
10/11 anonim válasza:
9 az a vicc,hogy Te költesz hozzá és észre sem veszed xd Megkérdezik tőled,'kirúghatnak táppénz alatt',Te meg jössz a felmondási idővel egyből xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!