Rosszul sikerült pályaválasztás kijavítása, hogyan?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy teljesen feleslegesen jártam egyetemre 3 éven keresztül, mert az elvégzett szak fabatkát sem ér.
Így most itthon ülök 22 évesen, valamirevaló kèpzettség nélkül. Legjobb esetben szalagmunkásnak vennének fel, semmi másra. De egyrészt ezekhez a dolgokhoz se értek, másrészt nem akarom úgy leélni az életemet.
Kérdésem, milyen szakmát tanuljak, ami 1-2 éven elvégezhető és piacképes?
2016. nov. 25. 09:07
11/18 anonim válasza:
Annyira kikészít, hogy minden napra jut egy ilyen kérdés, de egyetlen egyszer nem írja le a kérdező hogy mégis mi a fenét tanult. Anonim oldal. Miért nem ezzel kezditek?? Áruljátok már el?
12/18 anonim válasza:
Én csak másfél éve járok a szakomra de váltani fogok. Azt hittem érdekel de nem szeretem...
Azt kellett volna csinálnom, hogy gimi után okj-zek és utána egyetem, de ezt akkor nem tehettem meg.
13/18 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, piacképtelen szakot végeztem, mert fiatalon az érdekelt (le is "merem" írni, hogy szociológiát). Nyelveket beszélek ugyan, de beszédhiba miatt számomra sajnos ki vannak "lőve" az ilyen call centeres és hasonló jellegű, speciális végzettséget nem, csak nyelvtudást igénylő melók.
14/18 anonim válasza:
A kérdező földtudományi BSC szakon tanult geológia szakirányon.
15/18 anonim válasza:
Max elmehet vele tanàrnak ha felvesz hozzà pedagógiai tàrgyakat,de nagy pénzre ne szàmíts,max 150 nettó ha elmész doktorira szintén.
16/18 anonim válasza:
Ucsó: ha most elmegy tanárnak, 128 körül lesz a nettója. Csak a tényszerűség kedvéért. Gyakornoknak sorolnák be, az semmit nem keres.
17/18 anonim válasza:
Na errôl beszélek pont.
Mindenkinek résen kellene lennie ne azt tanulja amit szeret csak hanem amibôl meg tud élni.
18/18 anonim válasza:
#15: Kevered a földtudományit a földrajzzal. Nem ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!