Rosszul sikerült pályaválasztás kijavítása, hogyan?
Rájöttem, hogy teljesen feleslegesen jártam egyetemre 3 éven keresztül, mert az elvégzett szak fabatkát sem ér.
Így most itthon ülök 22 évesen, valamirevaló kèpzettség nélkül. Legjobb esetben szalagmunkásnak vennének fel, semmi másra. De egyrészt ezekhez a dolgokhoz se értek, másrészt nem akarom úgy leélni az életemet.
Kérdésem, milyen szakmát tanuljak, ami 1-2 éven elvégezhető és piacképes?
mit tanultál?
és mi az ami érdekel?
Eddig azt tanultam ami érdekel, de ezzel sokra nem viszem, mint írtam.
Szóval olyat is bevállalok, ami nem igazán érdekel, viszont fizetnének érte.
Egyébként könnyen tanulok, jól megy a matek és nagyon jó a memóriám!
Nem kell dramatizálnim kérdező. Munka van, ha jó a végzettséged, kelleni fogsz. Tisztelem benned, hogy képes lennél újrakezdeni. Amire most nagy a kereslet, az az informatika, nem tudom, mennyire áll közel hozzád. Jól gondold át azért, mert egy életen át olyat csinálni, amit nem szeretsz, vagy épp utálsz, nagy érvágás.
Én olyat csinálok, amit szeretek, jó is vagyok benne, de baromira nem fizetik meg. Mégse cserélném el, így nyugodt és kiegyensúlyozott az életem.
Tudom, hogy van rengeteg munkalehetőség, viszont nem jó a végzettségem!
Úgy gondolnám valami pénzügyes vonalra váltanék, megy a matek és szeretek is a számokkal foglalkozni. És ahogy látom kereslet is van bőven az ilyen irányban végzettekre. Pluszban tennék hozzá még egy nyelvvizsgát.
Miert nem IT vagy valamilyen piacképes vonalra mentél.
Jó vagy matekból te hibàd.
Mindig a piac szerint vàlasztunk szakot.
Elsô felnôtt szabàly.
Nagybetûvel felírni.
Öreg hiba màr akkor érdeklôdni kell és nézelôdni.
Kifogàs kifogàs,magadtól is tanulhattàl volna.
Vadkapitalizmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!