Milyen munkát végzel? És ezzel mennyit keresel havonta? Kell-e éjszaka, vagy hétvégén, ünnepen is dolgoznod? És ehhez a munkához milyen a végzettséged, hány év alatt szerezted?
elég sok ilyen kérdés van már.. Olvasgass...
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=milyen+munk%..
Könyvelő vagyok, saját vállalkozásban, alkalmazottakkal. Jól keresek, elégedett vagyok. Sajnos muszáj hétvégén és ünnepkor is dolgoznom, és nem azért, mert rosszul osztom be az időm, hanem mert pocsék a rendszer, vannak dolgok, amik a bejelentést követő naptól élnek, tehát tavaly a szilvesztert is részben a gép előtt töltöttem, hogy beküldhessek változásokat...
OKJ-s végzettségeim vannak (diplomás ápoló voltam, sajnos gerincsérülés miatt nem csinálhattam tovább), tb-bér, pü-szviteli ügyintéző, mképes, adótanácsadó. IFRS folyamatban.
semmilyet
3000 ft
nem
semmilyen, semennyi.
Asszisztens vagyok, havi 180 ezer forintért. Sima beosztásom van, H-P 8-tól 4-ig.
Érettségim van csak, de hamarosan jelentkezem tanfolyamra.
Targoncavezető/raktáros vagyok , egy kisebb városban , a fizetésem 115e+15e Ft. értékű étkezési jegy.Karácsonykor várható még 10-15e Ft. értékű étkezési jegy.
Két műszakban dolgozom , általában havi 172 órát.
Néha be kell menni szombaton , ritkán vasárnap , ezt nem fizetik , lecsúsztatom.
A munkához egy targoncavezetői tanfolyam kellett (2 hónap alatt megvolt ).
Ezen kívül van egy közgazdász ( vendéglátás szakirány ) diplomám , egy mérlegképes könyvelői tanfolyami végzettségem ,van nyelvvizsgám , plusz elvégeztem még egy valutaváltói , és egy repülőtéri helyfoglalási rendszerkezelői tanfolyamot.Ezek kerültek pontosan 5 évembe ( ha a gimnáziumot nem számoljuk ) és egy hónapomba , egyiket sem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!