Nettó 400 ezer fizetési igény pályakezdőként sok? Bp-n
ifrs területen
bgf-pszk és bme gtk msc számvitel diplomák (+mérlegképes, acca)
angol, német nyelvtudás, 1 év összeszedett tapasztalat gyakornoki állásokból (bankok meg egy BIG4 cég)
ez sok? vagy esetleg lehetne többet is kérni?
amúgy érdekes, hogy egyesek vannak olyan okosak, hogy egy "ifrs-képesített" embert leszóljanak, de azt valahogy nem tudják feldologzni, hogy a kereseted teljesen mástól függ,mint a könyvtárban töltött órák száma.
én pontosan ugyanabban a helyzetben vagyok ,mint a kérdező és én is ugyanezeket a feedbackeket kapom a környezetmtől :DD
és mindenki, akinek felsőfokú végzettsége van az csak mekis munkanélküli lehet, aki elkényesztetett és nem tud semmit a ríl lájfról!!!
csak azazigazi melo ami kézzel fogható tárgyat állít elő!!négy4
az msc meg az acca nyilván rengeteg nyom, plusz a két nyelv
a gond inkább az 1 éves tapasztalattal lesz, amit gyakornokként töltöttél el
azért valljuk be, gyakornokként nem sok érdekes dolgot engednek csinálni, főképp, amihez felelősség is kell
a mostani munkahelyemen félévig én is gyakornok voltam, diploma megszerzése után pedig felvettek rendesen, csak utána kaptam meg a fontosabb feladatokat is
jelenleg nettó 190-et kapok, de most vagyok azok a szinten, ha elmennék máshová, már kérném a nettő 250-et, vagy valamennyivel többet, ennyi tapasztalattal (az msc-t most csinálom)
szóval szerintem a nettó 400 tényleg sok, még 350-et is sokallom, de egy próbát lehet megér, aztán majd eldönti a cég, hogy így is felvesznek-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!