Nettó 400 ezer fizetési igény pályakezdőként sok? Bp-n
ifrs területen
bgf-pszk és bme gtk msc számvitel diplomák (+mérlegképes, acca)
angol, német nyelvtudás, 1 év összeszedett tapasztalat gyakornoki állásokból (bankok meg egy BIG4 cég)
ez sok? vagy esetleg lehetne többet is kérni?
Elfelejtettem a jelszavam (tegnap regisztráltam xd)
22:24
Tudtommal nem szakdolgozatot írok, mobilról írok biztos vagyok benne, hogy több nyelvhelyességi hibám is van, például nem teszem ki a vesszőt minden tagmondat határán. juj. Dobtam egy jutalomfalatot olyanoknak, akiknek az érvelési eszköztára a 0-hoz konvergál és le tuják vezetni a frusztrációjukat ezzel. Volt is egy ilyen Tibi atyás kép.
# 17
Fejezd már be az offolást, kutya nem kíváncsi arra, hogy kivágtak a "nehéz" egyetemről.
# 19
Bme-n alapból f vizsgákat csináltunk, aki international accounting sepcializáción volt
akinek volt egy kis esze az megcsinálta a többit is
egybkén bgf-en is meg lehet már szerezni a psz képzéssel párhuzamosan
Belső ellenőrnek általában több éves tapasztalattal vesznek fel valakit, azért keres 400 ezret az ismerősöd.
Biztos valamiben többet tudott nyújtani, mint egy átlag pályakezdő (tdk, erasmus, summa cum lade diploma stb.)
#15: ja értem, tehát akinek nehéz az orvosi az biztos hülye. Nyilván nem is nehéz szak csak hülyék oda az emberek :D ha hallanád magad...
#20: nem talált, gondolkodj még.
#22: nem vágtak ki, nem magadból kéne kiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!