Hogyan lehet webáruházaknál elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Kereskedelmi, logisztikai vonalon tanultam, tehát nem lenne idegen a munka, és a kozmetikumok világa különösen vonz, tehát egy notino.hu-hoz hasonló weblapnál szívesen dolgoznék. persze, nem pont ez a honlap, de fogalmam sincs, hogy egy ilyen webáruházhoz hogy lehet bekerülni?2016. nov. 22. 18:08
1/3 anonim válasza:
Ha keresnek embert, akkor meghirdetik valahol. Nézegess állásportálokat.
Írhatsz direktbe nekik is, de az ilyen levelek legtöbbször a kukában landolnak,
2/3 anonim válasza:
Érdeklődj több helyen emailben önéletrajzzal , lehet továbbítják megfelelő címre .
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm. igen, én is erre tippeltem, mert ugyan vannak e-mail címek, telefonszámok, de ezek általában rendeléssel kapcsolatosak. vagy maxmimum telón elmondják, hogy ide és ide küldjek önéletrajzot, amit aztán sosem nyitnak meg. :D
2016. nov. 22. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!