Budapest környékén (saját lakásban) hogy lehet megélni havi 150 ezer forintból? Milyen színvonalon?
Ez még a számolgatós kategória, de ki lehet jönni belőle.
Én 200e körül szoktam költeni, de úgy, hogy ebből 60e a lakás bérleti díj.
# 5 Egyetértek. Én is 190-ből, kb 100-at minden hónapban félreteszek. A spórolásnak köszönhetően, már nem kell albérletet fizetnem.
De nekem van annyi eszem, hogy soha nem költök gyorsétteremre, cigire, taxira, szolira, fodrászra, mozira, mobilnetre stb. Ezek százezrekbe kerülhetnek évente. De mindenki arra költ amire akar, csak utána ne panaszkodjon.
"Jó azért mobilnetre költsünk már 2016-ban... Butaságokat sem kéne állítani"
Mert? Nekem speciel van, a lehető legolcsóbb csomag, de most ha nem lenne máról holnapra, nem ütne agyon a guta.
166250 a fizetésem, saját lakás van. Öcsém rajtam élősködik, mert egy kanyi fillért nem ad a rezsibe, anyámék azzal érvelnek, hogy kibirom azt a pár ezret.
nos, nekem az a 6-7 ezer is számitana.
egyébként szerencsére ki tudok jönni a pénzből, 20-30 ezer meg is marad általában.
csak mondjuk se életbiztositásom, se lakásbiztositásom, 28 éves vagyok, és hát nem láblógatós egyetemre jártam, hanem mindenki által komolyan vett szakmám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!