Hogyan tudom kivedeni, hogy a felmondas soran atverjen a fonokom?
Kb fel eve dolgozom a cegnel minimalberrel bejelentve, a valos ettol tobb. A szabadsagokat nem adjak ki, nem fizetik ki, a tulajdonosok egymas ellen dolgoznak, kaosz van a cegnel, ezert szeretnek valtani.
Mit tegyek, ha az utolso fizetesembol majd csak a minimalbernek megfelelo osszeget akarjak kifizetni?
A 30 napos felmondasi ido mire vonatkozik, mi tortenik, ha en mar menni szeretnek a masik helyre?
ui: miota ott vagyok, sem munkavedelmi oktatast nem kaptam (fizikai munkarol van szo), sem orvosi vizsgalatra nem kuldtek.
Valóban nem szabályos. Az sem, hogy a szabadságokkal csalnak. Gondolom ezeket bizonyítani is tudod. Ezekkel meg tudod őket zsarolni.
A 30 napos felmondási időt köteles vagy letölteni, ha a munkáltató úgy kívánja. De ugye itt jönn képbe a zsarolás.
Azzal viszont jó tisztában lenni, hogy Te ugyanúgy törvényt szegtél. Szóval ha esetleg nem állnának kötélnek, max velük tudsz kicseszni, több pénzt nem fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!