Otthon végezhető munkából meg lehet élni?
Van sok olyan munka, ahol nem kell emberekkel kapcsolatban lenned, de nem otthon ülve végezhető. Pl parkoló őr, csak mész egész nap az utcán, nézed az autókat, nem kell senkivel foglalkoznod. Esetleg nagy távokra fuvarozni, de számtalan olyan munka lehet.
Én a tesómmal dolgoztam évekig, építőipari munkákat vállaltunk, és az jellemzően úgy nézett ki, hogy volt egy üres lakás amit felújítottak, vagy akkor építettek, megkaptuk a kulcsot, és ott csak mi dolgoztunk 2-3 hétig. Senki nem zavart, senki nem irányított.
10 esnél a pont. Többiek: Nézzétek már meg a csatornát amit linkeltem...-.-" .
Te programozó vagy?
Kedves 1-es válaszoló, nem először olvasom a panaszkodásodat a témában és most már nagyon bosszant, hogy újra és újra elköveted ugyanazt a hibát: ami téged elsöpör az a KONKURENCIA és nem a kompetencia!
Talán azért mert a szakmádban nincs elég kompetenciád? :D
Ha már idegen szavakkal dobálózol akkor próbáld helyesen!
Bocsánat az OFF-ért.
"Nem akarok emberek közé menni, utálok mindent és mindenkit, elegem van mindenből."
Nem akarok önjelölt pszichológus lenni, de elsősorban nem inkább ezek kellene változtatnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!