Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthon végezhető munkából meg...

Otthon végezhető munkából meg lehet élni?

Figyelt kérdés
Nem akarok emberek közé menni, utálok mindent és mindenkit, elegem van mindenből. A jelenlegi célom, német középfokú nyelvvizsga, azután angol középfok, majd felsőfok. Ezzel párhuzamosan pedig programozást tanulom. Éhen halni sem akarok, 22 évesen, de azt se tudod elviselni, ha egy munkahelyen csicskáznom kell. Általában már minden bajom van az emberek között. Programozásból megélhetek egy szerény szinten, napi pár óra munkával?
2016. nov. 21. 19:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%

Ez álomvilág. Én már próbáltam, regiztem Upworkre, beállítottam a minimal salary-t és semmi, képzettség, tapasztalat, portfólió, referencia nélkül esélytelen hogy dolgoztassnak, pedig tudok 3 nyelven programozni, weboldalt szerkeszteni, zenét masterelni, videót vágni, SEO-t optimalizálni. És 3 hónap alatt többszáz munlára jelentkeztem EGYRE sem vettek föl. A kompetencia indiaiak és pakisztániak képében lesöpör mindent, lósz*rért dolgoznak, s rengetegen. Tapasztalat nélkül esélytelen, cégeknél is ..

Az összes oldal ilyen, egyszer kerestem 5 dolcsit zeneírással.

A csajoknak könyebb, de fiú vagy hisz imádsz programozni.:

[link]

2016. nov. 21. 19:53
 2/14 anonim ***** válasza:
30%

Én is így vagyok ahogy te, otthon szívesen dolgozom bármit és bármennyit de a munkahelyi csicskáztatás kilőve.

Sokféle otthoni tevékenység van. Például a testvérem könyvelő otthon és jobban megél belőle mint ha egy munkahelyen csinálná. És persze a nap 24 órájában gyakorlatilag szabad hisz ő osztja be az idejét.

A szüleimnek meg háztáji gazdaságuk volt (tehát az is otthon) és a gyerekeiknek felépítkeztek belőle.

Valamikor saját fejlesztésű elektronikai terméket gyártottam odahaza. Gyári megfelelője az összeszerelői munka, de össze nem lehetett hasonlítani a kettőt. Mivel otthon csinálhattam és teljesen a magam ura voltam, még vezetői állásért sem cseréltem volna el mert egyáltalán nem lett volna olyan gyöngy életem.

2016. nov. 21. 20:04
 3/14 anonim ***** válasza:
57%

#1 ennyi mindent tudsz. Miért nem indítasz egy saját oldalt? Miért mástól várod, hogy fizessen a tudásodért?

Én a felsoroltak feléhez nem értek, hirdetésmegjelenítésből mégis összeszedek 1,5 minimálbérnyi összeget havonta.

2016. nov. 21. 20:05
 4/14 A kérdező kommentje:

3.: Nem értem, hogy mit kell a másik életébe kontárkodni, szerintem gusztustalan dolog ez.

Ha megkeresel 1,5 minimálbért, örülünk neki, szép estét!

2016. nov. 21. 20:13
 5/14 anonim ***** válasza:
Van weboldalam, de nehéz fölfuttatni és béna tartalomgyártó vagyok. Amúgy ügyes vagy 3-as. :O. Szeretnék én annyit keresni, mennyi idő alatt érted el és milyen témájú az oldalad? Külföldi?
2016. nov. 21. 20:23
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

"Én a felsoroltak feléhez nem értek, hirdetésmegjelenítésből mégis összeszedek 1,5 minimálbérnyi összeget havonta."

Azért, mert aki így leírja, hogy ennyi mindenhez ért, az valójában semmihez sem ért.

2016. nov. 21. 21:39
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Ez sok dolog? Van aki 50 programnyelvet vág be 2 év alatt, hobbiból.

https://www.youtube.com/user/derekbanas

2016. nov. 21. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Lehet otthonról dolgozni programozóként, de nem úgy, ahogy te képzeled. Minden távmunkában lenne valamilyen project manager, product owner, megrendelő, akárki, aki ugyanúgy szívná a véred, csak skype-on.

"Ez sok dolog? Van aki 50 programnyelvet vág be 2 év alatt, hobbiból. "

Az írt már "hello world!" programot az adott nyelven, nem azt jelenti, hogy tud programozni benne. Vagy egyáltalán bármilyen nyelven tudna...

2016. nov. 21. 22:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ez sok dolog? Van aki 50 programnyelvet vág be 2 év alatt, hobbiból. "

Aha, a hozzáértő meg 2 év adott nyelven való munka után mondja azt, hogy ő már középhaladó, maximum.

Attól, hogy csinálsz egy órás "tutorialokat" különböző netes oktató anyagokból összeollózva, még fingod nem lesz a nyelvről.

Amúgy melyik az a három nyelv és milyen projektjeid voltak velük?

2016. nov. 21. 22:53
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
már mindenki programozni akar, elhintették a szent mantrát hogy kismillió programozóra volna szükség.... hát kétlem!
2016. nov. 22. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!