Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tennétek az én helyemben?...

Mit tennétek az én helyemben? (bizonytalanság, tanulás, munka. ) (több lent)

Figyelt kérdés
Még idén érettségiztem le, és úgy döntöttem, hogy szakmát fogok tanulni, eleinte azt hittem lesz sok gyakorlat meg minden, de sajnos alig van kézzel fogható gyakorlat, egy csomó elmélet van, ami olyan unalmas néha mint a sz@r... Egy Informatikai szakmáról van szó, és az a helyzet, hogy nem ilyennek képzeltem, nem is beszélve arról, hogy olyan bonyolult dolgokról van néha szó, hogy elunom magam órán.. Néha már elgondolkodom azon vajon szó szakmát választottam e, mert én inkább ilyen dolgozós fizikai munkákat jobban szeretnék csinálni, ahol sok a gyakorlat, és csak minimális elmélet van... Szerintetek hagyjam ott a mostani szakmát vagy még várjak? Csak az a gond, hogy még 3 hónap se telt el teljesen és már szenvedek meg minden bajom van, ekkor meg annyira elment a kedvem az egésztől, hogy a neten láttam egy állásajánlatot, és jelentkeztem rá, egyenlőre még nem hívtak be, de várom, hogy abból is mi lesz... És most az a legnagyobb gond, hogy olyan bonyolult döntések között vagyok, hogy vajon jó ötlet volt-e jelentkezni állásra vagy sem, közben meg még mindig suliba járok, de nem tudom mit tegyek, mer kezd el menni a kedvem az egész szakmától, és az a másik nagy fő probléma, hogy már nem tudok most váltani, mert Infó szakról egy teljesen más szakmacsoportba nehéz lenne felzárkózni. Szobafestőn, vagy Járműfényezőn gondolkodtam, vagy valami hasonló dolgos melós szakmán, de teljesen elvesztem, és több út közt vagyok most elágazódva, mi lenne a bölcs döntés?

2016. nov. 21. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem válts sulit, az ilyen OKJ informatikus képzésekkel amúgy is kitörölheted a seggedet, ha meg már ezen is szenvedsz, akkor nem neked való ez.
2016. nov. 21. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!