Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szórólappal keresnek munkaerőt...

Szórólappal keresnek munkaerőt egy hieprmarketben – már tényleg itt tartunk? Azonnali kezdés kiemelt bérezés rugalmas beosztás szaktudás nem kell – mindegy csak menjek?

Figyelt kérdés

bementem egy hiperbe vásárolni és a bejáratnál dekoratív cicababák letámadtak. És már nyomták is a szórólapot és darálták a szöveget.

Hogy azonnali kezdéssel változatos munkakörben kiemelt bérezéssel munkaerőt felvesznek szaktudás tapasztalat nem kell, betanítanak rugalmas beosztás gyerek nem akadály stb.

és ahogy láttam kb minden munkaképes korú és kinézetű embert letámadtak.

Tényleg ekkora a baj? Ekkora a hiány? Hogy már egy szaros pénztáros meg árufeltöltő után is futnak és lasszóval fogdossák őket?

Elmúltak azok az idők hogy kussolt a dolgozó mert 10en álltak a helyére??

2016. nov. 19. 16:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akor ő márs jobb helyzetben van: az én ismerősöm már annak is örülne ha igen kevés pénzért felvennék de még szarért húgyért se kell
2016. nov. 20. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!