Szórólappal keresnek munkaerőt egy hieprmarketben – már tényleg itt tartunk? Azonnali kezdés kiemelt bérezés rugalmas beosztás szaktudás nem kell – mindegy csak menjek?
bementem egy hiperbe vásárolni és a bejáratnál dekoratív cicababák letámadtak. És már nyomták is a szórólapot és darálták a szöveget.
Hogy azonnali kezdéssel változatos munkakörben kiemelt bérezéssel munkaerőt felvesznek szaktudás tapasztalat nem kell, betanítanak rugalmas beosztás gyerek nem akadály stb.
és ahogy láttam kb minden munkaképes korú és kinézetű embert letámadtak.
Tényleg ekkora a baj? Ekkora a hiány? Hogy már egy szaros pénztáros meg árufeltöltő után is futnak és lasszóval fogdossák őket?
Elmúltak azok az idők hogy kussolt a dolgozó mert 10en álltak a helyére??
"Nettó 180-200 ezerért akarna dolgozni, de bruttóban kevesebbet kínálnak."
Így van. Akár 300-at is lehet keresni megy a kamu. Igen, vezetőként, X év után, vállalati képzések után stb stb
100ból 99 embernek ez nem reális.
Nekem is van a környezetemben olyan nő, aki 20 éves bolti eladói múlttal jelentkezett állásra (szakképzettség nem kell de ha van az előny ment a kamu).
VÁLASZRA SE méltatták.
Most kell ember vagy nem kérdezte?
"Nekem is van a környezetemben olyan nő, aki 20 éves bolti eladói múlttal jelentkezett állásra (szakképzettség nem kell de ha van az előny ment a kamu).
VÁLASZRA SE méltatták.
Most kell ember vagy nem kérdezte?"
Egyik ismerősöm pék, van nem emlékszem x év péktapasztalata. Nem veszik fel sehová vagy ha igen akkor kevés pénzért:rengeteget dolgozni,nincs szabadság. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!