Az állásinterjún mit érdemes mondani arra a kérdésre, hogy "miért jelentkezett hozzánk? "?!
Csomó állásinterjún voltam, de valahogy sohasem engem választanak. Van, amikor válaszra sem méltatnak.
Több hónapja van így, és egyre elkeseredettebb vagyok.
Amúgy nincs sok tapasztalatom ; most fejeztem be az okj sulit.
Én mindig azt válaszoltam, hogy munkát keresek és minden hirdetésre jelentkezem, ami a a képzettségemnek és szaktudásomnak megfelel. Amikor 3 éve kerestem munkát, akkor 4 interjúból 4-nél felvettek volna, két cég egymásra licitált munkabérben. Most is szeretnék váltani, 3 helyen voltam, mindhárom helyen hívtak, hogy sikeres volt az interjú, mikor kezdenék. De mivel ket helyen rettenetesen unszimpatikusak voltak a leendő főnökök, harmadik helyen pedig más munkakör lett volna mint a hirdetésben, így nem fogadtam el.
Én interjúztatóként a nyálas, hízelgő szövegektől hányingert kapnék. Úgyis tudnám, hogy hazugság és utálom, ha valaki nem egyenes.
Pozitívan kell hozzáállni, kicsit kamuzhatsz is, hogy jobb színben tüntesd fel magad, csak ne sokat.
Miért jelentkeztél?
Elmondod, hogy ezért meg azért állást keresel, láttad a hirdetést és megtetszett, mert ... elmondod miért.
Mint pl. nagyon érdekel a terület, ezért is tanultad ezt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!