Szerintetek a Mekibe bárkit felvesznek dolgozni?
Engem elküldtek a tetoválásom miatt, amikor diákmunkaként kipróbáltam volna, szóval a válasz egyértelműen nem :D
Nem mintha bánnám egyébként.
Az elsőnél lehet valami igazság, mert az én tetoválásom is olyan helyen van, amit egy normál, rödid ujjú pólóval már el lehet takarni.
Úgy látom, inkább azokat válogatják ki, akik nem mernek visszaszólni.
Még engem is felvettek.
Buta, alkoholista lump ember vagyok, igazi retardált.
3 hónap volt mire rendesen betanultam a konyhára, más 1 hét alatt betanult.
A tesom es en nem kellettunk diakmunkazni tinikent, pedig en angolul folyekonyan beszeltem, nemetul szinten fel tudtam volna venni a rendelest.
Lehet tenyleg az szamit, ki mennyire van kiszolgaltatva, mert akkor nem megy el hamar...
Sárga kacsa Balázska, ő otthon ül és veri a lompost, tuti nem dolgozik a Mekinél.
Amúgy reálisan nézve (bár még nem dolgoztam ott), a gány fajta melók közül nekem a Meki egy álom helynek tűnik. Van ugyan úgy hajtás mint egy gyárban vagy egy magyar kisvállalkozás rabszolgáinál, viszont tényleg rendesen kifizetnek, lejelentenek és mehetsz normálisan szabira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!