Mennyit kereshet egy Babybox fotós (aki a kórházban az újszülötteket fotózza)?
Már akkor nagyon megtetszett ez a munka, amikor a fiamat fotózták a kórházban, és a fotóslánnyal amikor beszélgettem, mondta is, hogy ha tetszik, jelentkezzek, mert nagyon jó, szereti csinálni, és mindenre meg is tanítanak előtte egy tanfolyamon.
Na de ami nagyon nem mindegy: Vajon mennyi a fizetés ilyenkor? A hirdetésekben - "jó" magyar szokás szerint - semmi konkrétum nincs, csak a bevett sablon szöveg, hogy versenyképes juttatási csomag, teljes munkaidő, munkaviszony, alapbér+sávos teljesítménybér. Ezzel nem vagyok kisegítve, nyilván akkor váltanék erre, ha itt legalább annyit, vagy többet keresnék, mint a jelenlegi munkahelyemen.
Vajon mennyi az annyi? Tudja valaki?
Az 5-ös válaszolótól viszont ez úton elnézést kérek, természetesen a többes szám nem neki szólt, csak nem figyeltem a válaszolók százalékát, és azt hittem, a "kedves" kötekedő válaszoló hozzászólásai több embertől származnak, de már látom, hogy ezt mind ugyanaz írta.
Az ötös válaszával egyértelműen semmi gond nincs, ő képes volt emberi hangnemet megütni, és nem kapásból leszólni azt, ami nem is képezi a kérdés tárgyát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!