Hogyan lehet a deep weben/dark weben pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a deep weben 500× annyi bitcoint lehet összeszedni, hogyan? Tudom vannak illegális marketek drog stb. de azok nem érdekelnek..2016. nov. 12. 20:10
11/13 anonim válasza:
Pont azért lehet többet keresni és pont azért csinálják a dark weben, mert illegális. Drog, fegyverkereskedelem, stb., vagy még durvább dolgokról is hallani.
12/13 anonim válasza:
A dark web vagy a deep web pont az illegális netes dolgora van, a legális dolgokat nincs értelme deep weben mivel arra ott van a "hétköznapi" internetes felület.
13/13 anonim válasza:
Ha kamu baromság akkor menj le egyszer és nézz körbe hogy mi van odalent. ;) Hidd el meg fogsz lepődni. :D Amúgy meg ha nem vagy pedofil emberrabló, gyilkos szadista állat akkor bele se kezd. :D Ott van példának a daisy destruction, amiben egy pár éves kislányt fejjel lefelé lógatnak és egy nő molesztálja, bántalmazza. Ezt a videót több 10k (10 ezer) dollárért lehetett megnézni odalent. Manapság már egy kissebb keresgélés után megtekintheted egy jó internet kapcsolattal. Odalent csak az ilyen illegális tevékenységekből lehet megélni. Hidj nekem nem éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!