Hogyan lehet a deep weben/dark weben pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a deep weben 500× annyi bitcoint lehet összeszedni, hogyan? Tudom vannak illegális marketek drog stb. de azok nem érdekelnek..2016. nov. 12. 20:10
1/13 anonim válasza:
túl sok összeesküvéses sorozatot nézel
2/13 A kérdező kommentje:
?
2016. nov. 12. 20:15
3/13 anonim válasza:
Mondjuk ha bitcoinért vetkőzöl valamelyik camos oldalon. Vagy még durvább dolgokat csinálsz.
4/13 A kérdező kommentje:
Pl.:?
2016. nov. 12. 20:17
5/13 anonim válasza:
Úgy hallottam vannak ilyen oldalak, ahol ilyen sötét elméjű emberek jó pénzeket fizetnek ha mindenféle beteg dolgot csinálsz amire kérnek.
6/13 A kérdező kommentje:
Őmm, azt inkább kihagynám. :D
2016. nov. 12. 20:21
8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy "vetkőzni" sima neten is lehet.
2016. nov. 12. 20:26
9/13 anonim válasza:
Inkább tanulj valamit és abból is jól megélsz. Ezek mind ilyen kamu baromságok. hogy csak ülsz otthon, közbe jön a lóvé :D persze, ha így van akkor miért nem ezt csinálja mindenki? még a bűnözéshez is dolgozni kell. Ki kell menni eladni a drogot, csekkolni h a prosti tényleg dolgozik, stb. Ezek csak ilyen kamu szarok.
10/13 A kérdező kommentje:
Én tudok olyanról aki keres pénzt vetkőzéssel, volt ismerősöm. Szóval az a rész valódi.
2016. nov. 12. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!