Mennyire megbízható egy internetes vásárlás?
Figyelt kérdés
Ha az interneten vásárolok egy pl.telefont, akkor mennyi a garancia arra, hogy azt kapom amit ígértek?2016. nov. 12. 19:16
1/4 anonim válasza:
Nagyban függ attól kitől vagy honnan rendeled. Ha valami ilyen ebay-es vaterás vagy jófogásos akárkitől ráadásul gyanúsan olcsóan akkor sanszos hogy átvernek. Keress rá webshopokra és olvass utánuk hogy mennyire jók a hírük, hogy vélekednek róluk a fogyasztók. A mostani számítógépemet internetről rendeltem annó. Most is rendeltem egy szórakoztató elektronikai eszközt. Majdnem megrendeltem egy feltörekvőben lévő webshopról, de nagyon sok negatív tapasztalatot olvastam róluk. Így egy másikról rendeltem amit ismerősöm ajánlott hogy megbízható.
2/4 anonim válasza:
Ismert cégtől amit le tudsz informálni és kipostázza attól érdemes . Magánarctól egy használt mobil rizikós , elküld utánvéttel bármit , lehet azt amit hirdet de nem működő . Ahol előre utalást kérnek a semmire és sehogy sem lehet személyesen megnézni akkor az tróger .
3/4 anonim válasza:
"Ha valami ilyen ebay-es vaterás vagy jófogásos akárkitől ráadásul gyanúsan olcsóan akkor sanszos hogy átvernek. Keress rá webshopokra és olvass utánuk hogy mennyire jók a hírük, hogy vélekednek róluk a fogyasztók"
Egyik szavaddal ütöd agyon a másikat: az ebay-n is és a Vaterán is értékeléssel rendelkeznek az eladók: egy 2-3 ezer pozitívval rendelkező értékesítő aligha most fogja elkezdeni átverni a vevőit.
A Jófogás jogos, ott nem lehet lecsekkolni az eladót.
Az tény és való, hogy ilyenkor, karácsony előtt megjelennek a csalók is - de ez ugyanúgy igaz lehet egy webáruházra is...
4/4 anonim válasza:
Kérdező, konkrétan mire gondolsz?
Már számtalanszor vásároltam webshopokról, sose volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!