Lassan kijelenthető, hogy Magyarország Európa egyik pöcegödre, legélhetetlenebb országa lett?
Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 23:26
11/14 anonim válasza:
Én meg sajnos Békésben. Itt nem jó a tapasztalat, de van rokonom Dunántúlon és Budapesten is, ott viszont amikor meglátogattam őket, úgy láttam, hogy ott sokkal jobb az élet, ott tényleg van fejlődés, javulás, amióta a Fidesz van hatalmon.
12/14 anonim válasza:
Én a Dunántúlon élek.
Munkahely az van , de fizetni azt már nem nagyon
akarnak , nehéz a fizetésből megélni , ha nem Ausztriában dolgozol.
A munkahelyek meg nem az az Orbán kormány teljesítménye miatt jöttek létre , a nagyobb vállalkozások már 15 éve jelen vannak , de újak már nem nagyon jönnek , mondjuk amúgy sincsen munkaerő.
Az országrész az EU pénzek és az Ausztriában dolgozók miatt fejlődik .....
13/14 anonim válasza:
Úgy közel 10 év után, szilveszter előtt 1 nappal azért meg szeretném kérdezni a hozzászólókat, hogy mennyi "javulást" láttok manapság? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!