Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A szakács, vagy a festő...

A szakács, vagy a festő szakma a nehezebb?

Figyelt kérdés
Melyik a megterhelőbb szellemileg, meg fizikailag?

2016. okt. 30. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
mind a 2 nek megvan a hátránya meg a nehézsége.
2016. okt. 30. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
A festő nehezebb fizikailag.
2016. okt. 30. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Szakács folyton egy helyiségben mozog és áll , a légkör forró párás , megy a nyüzsgés minimum 10 órában . Rendezvényeken is részt vehet . A festő meló elméletileg nyugodtabb , de poros a csiszolás glettelés miatt , megterhelő a létrázás a hideg vagy a fűtött helyek végett . A szakács keze alá többen dolgoznak , góréféle míg a festő akkor önállóbb ha vállalkozó lesz .
2016. okt. 30. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Én szerintem a szakács a nehezebb, hogyha szobafestő és nem művész a másik. Viszont hogyha művész-festőről beszélünk meg az összevetve a szakáccsal, akkor szerintem a művész. Aprólékosabb, szerintem sokkal több időt és precizitást és pontosságot igényel, mint egy szakácsnak a munkája. Viszont jó kaját se tud mindenki csinálni, tegyük hozzá, de szerintem így van a sorrend tényleg, hogy: legkönnyebb a szobafestő, utána a szakács, és utána a művész. Én így képzelem.
2016. okt. 30. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Gondolom szobefestőre gondoltál.

Ezesetben a szakács a nehezebb, mert nem csak fizikailag terhel meg, hanem szellemileg is, de nagyon.

2016. okt. 31. 01:05
 6/7 mi a fene ***** válasza:
Szakács, felszolgáló akkor is dolgozik, amikor más szórakozik vagy pihen.fizikailag dettó.
2016. nov. 22. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
szakacsnak sokkal tobb mindent meg kell tanulni, szobafesto inkabb fizikailag nehez, viszont az nem egy nagy tudomany sok ember kifest otthon maganak nem hiv szobafestot
2017. jan. 19. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!