Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor lesznek végre normális...

Mikor lesznek végre normális albérletárak? Hiába dolgozik az ember, magyar bérből Budapesten lehetetlen egyedüli lakást bérelni, az anyjával él mindenki, ez nonszensz!

Figyelt kérdés

19 évesen még mindig az anyámmal lakok, mert hiába ha valaki nem vezérigazgató, keres 100E ft ot amiből 1 normális albérletet is alig fizethet és akkor még kell kaja is.

Ebben tökéletesen egyetértek Balázs-zsal, hogy baromi nehéz magarországon megélni ha valaki mondjuk egyéb okok miatt nem fejezte be az iskolát. De még így is oké lene, hogy kap az ember 100e-t, és egy 30 ezres albérlet mint csak 5 éve, de ez egyszerűen nem normális, hogy ennyire megemelkedtek az albérletárak, ki az, aki megveszi? Meg kaució, meg minden. Nyugati árú albéerlárak keleti fizetésekből, bárki bármit mond.

2016. okt. 26. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

9-es 4-5??? Inkabb 8-9 idegen Londonban.

Es itt az angolok is ugy elnek, mint a Jobaratokban 2-4-5-en vesznek ki fiatalok egy lakast. Aztan pici studiot a tarsukkal, vagy kisebb lakast. Kozben sporolnak a sajat haz depositjara, aztan fel eleten at fizetik a haz torlesztojet.

Ez nyugaton teljesen normalis. Csak ido kerdese volt, hogy otthon is megszunjon a sajat tulajdoni ingatlan nyujtotta biztonsag.

2016. okt. 26. 23:28
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Csak egy marhaságot emelnék ki a sok közül. Budapesten sajnos évről évre nő a lakosság, miközben a válság alatt alig épültek új lakások.
2016. okt. 26. 23:46
 13/16 anonim ***** válasza:
19%

Én 8 általánost végeztem, mégis mindig jól kerestem. Jelenleg - igaz 3 műszakban - 300 körül viszek haza havonta átlagban. És a kollégáim nagy része hasonló jól keres sima általánossal.

Testvérem középfokú szakmával rendelkezik, melyet emelt szinttel fejelt meg, és elvégzett még (nem OKJ-s!) 2 másik iskolát, újabb szakmákért. Dolgozott is mindegyikben. Jelenleg 159 ezer a bruttója...

2016. okt. 27. 05:21
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Még fognak emelkedni az albiárak.

A környékemen egy 46 nm-es panel kecót tavaly 120+rezsiért adta ki a szomszédom, most 160+ rezsiért és sorban álltak érte. (mondjuk 3 egyetemista diák vette ki)

2016. okt. 27. 08:06
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Gyerekek, hagyjuk már ezeket a hülyeségeket.

Még benne vagyok Facebookon albérletkeresős csoportokban, ott is folyton ezen megy a rinya.

Attól, hogy sírunk, hogy drága az albi, kevés a fizetés, nem lesz jobb. Mondom ezt úgy, hogy én is albérlő vagyok.

Az Airbnb is felnyomta az árakat. De gondoljatok bele, ha nektek lenne egy kecótok és 3 nap alatt kereshetnétek 80 ezer forintot külföldiekkel, ti sem adnátok ki egy hónapra 80 ezerért.

2016. okt. 27. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyszerű piacgazdaság kedves kérdező, az árakat a kereslet/kínálat mozgatja. Ezért kell tanulni, ha van egy jó szakmad vagy egy jó diplomad akkor Pesten is simán meg lehet élni egyedül.
2022. jún. 4. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!