Profession oldalon a "Jelentkezem" gombra kattintva jelentkezés, működött már valakinek?
Hiányszakmában dolgozom, nyelvtudással is rendelkezem, ezért ha jelentkezek egy állásra, szinte mindenhonnan vissza szoktak hívni. Kivéve akkor, ha a Profession.hu oldalon a "Jelentkezem" gombra kattintással lehet csak jelentkezni. Nekem gyanús, hogy ilyen módon jelentkezve még SEHONNAN nem kaptam visszajelzést, abszolút semmi reakció. Ha pedig más módon (közvetlen email cím, más álláskereső oldal) jelentkezek, általában 1-2 napon belül hívnak is interjúra.
Egy konkrét példa: májusban hirdettek egy állást Professionön, nem volt e-mail cím, csak a "Jelentkezem" gombbal lehetett jelentkezni. Még aznap elküldtem a jelentkezést, mikor kikerült a hirdetés (amely pontosan megfelelt a végzettségemnek, tapasztalatomnak, nyelvtudásomnak). Semmi válasz.
2 hónap múlva ugyanez a cég ugyanerre a pozícióra keresett megint embert, de ezúttal nem a Professionön. Elküldtem megint, másnap telefonáltak. Az interjún mondták, mennyire örültem a jelentkezésemnek, mert milyen nehéz ebben a szakmában ilyen nyelvtudással embert találni. De 2 hónappal korábban ugyanerre a hirdetésre jelentkezve semmi válasz...
Igazából itt lett gyanús a dolog, és amikor megnéztem a Professionön az eddigi jelentkezéseim listáját, akkor láttam, hogy jé, ezek közül egyikre sem érkezett semmi válasz.
Ti nem tapasztaltatok hasonlót? Volt már valaki, akit a "Jelentkezem" gomb megnyomásával jelentkezve is felhívtak?
Tudom kicsit hülye kérdés, és valószínűleg csak véletlen egybeesés, csak szeretnék a végére járni. :D
Ismerős a probléma.
Nekem egy scriptet kezdett el futtatni a fenti oldal, amikor a jelentkezés gombra kattintottam.
Elég nagy adatforgalmat csinált...
Ettől függetlenül kiírta, hogy elküldte a jelentkezésem, de közben kitudja mi történt a gépemen...
Ráment 5GB adatkeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!