Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kereshetek informatiku...

Mennyit kereshetek informatikusként az USÁban?

Figyelt kérdés

-Folyékony angol nyelv tudás

-Budapesti műszaki egyetem mérnökinfós diploma

-Több éves munka tapasztalat

-30 év alatti kor

És még sok ismeret. Csak kíváncsiságból kérdem, ha van valakinek rokona ilyen helyzetben. Tudom hogy ennyi alapján még nehéz behelyezni a képességeit, de csak megközelítőleg kérdem.

Mielőtt írnátok hogy google a barátom, személyes tapasztalatok érdekelnek inkább. Magyarországon is statisztika szerint 200.000-et keres egy infós, viszont bevallásuk szerint 400.000-er körül mozog az átlag.

( [link] , [link] felvis könyvben viszont átlagosan csak 200.000-et ír, szóval eléggé tág az intervallum hogy következtetést vonjak le már csak Magyarországon is. Ismeretség alapján 500.000 körül keresnek.

Amerikában mi a helyzet? (Régiókra bontva is érdekel, ha valaki tud valamit mondani)

2016. okt. 18. 16:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
utolsó: te hogyan jutottál ki az USAba? úgy tudom a cégeken keresztül lehet, ha van olyan munka amit helyivel nem tudnak betölteni, vagy pedig családegyesítés esetleg amerikai nő feleségülvétele. Érdekelne, hogy így vállalkozó státuszúként hogyan lehet kijutni? már vízumigényléskor jelezted, hogy ezt vagy ilyesmit fogsz csinálni?
2016. nov. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!