Közgazdászként (pénzügy), informatikusként (programozo) vagy mérnökként kereshetek többet?
"Ha közgazdásznak mész nem is biztos, hogy lesz munkád"
Ezt honnan veszed? :) Profession.hu -n kb ugyanannyi pénzügyes állás van, mint IT-s vagy mérnöki.
Kérdező, remélem nem ez alapján fogsz dönteni, hogy minek mész továbbtanulni. Mind a hárommal jól lehet keresni, de a legtöbbet a programozó keres.
Ne gyertek már a profession.hu-val.
Aki keresett állást, annak ismernie kell.
Én pénzügyes vagyok Fejér megye.
Ha rákeresel, kiadja, hogy a főváros után itt keresnek a legtöbb embert ebben a kategóriában.
Azonban:
1. Van, amelyik már hónapok óta fut, csak nem veszik le. Amelyik 1 hétnél régebbi, az esélytelen.
2. Fejvadászok hirdetnek. Egy cég kiadja több fejvadásznak is, tehát ugyanaz az állás előfordul, hogy 3-4-szer is fent van.
Én kerestem 2 éve állást, tapasztalat, hogy itt havonta átlag egy új hirdetés jelent meg, és azonnal több ezren ugrottak rá.
IT-t javasolnám én is, most IT-s cégnél vagyok, itt nagyon keresik az embereket. De nem a profession.hu-val egyébként. Őszintén nem is értem, hogy hogy, saját oldaluk van, elég kevés külső hirdetést láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!