Hogy tudnám kiszűrni az olyan állásinterjúkat ahol tesztírás van?
Figyelt kérdés
Többször voltam már ilyenen és szeretném ezt kihagyni, főleg, hogy köze se volt a meghirdetett álláshoz. Ha rákérdeznék akkor lehet pont emiatt buknám az egészet, de több km-t se szeretnék utazni. Legutóbb 110 km-t mentem a semmiért...2016. okt. 18. 09:53
1/3 anonim válasza:
Felhívod őket és megkérdezed, hogy mi a kiválasztás pontos menete. Hány kör van, kikkel kell beszélni, milyen teszt várható, lesz-e idegen nyelvű beszélgetés? Szerintem a legtöbb helyen van teszt írás, mert abból pár nap múlva is emlékeznek, hogy ki milyen volt.
2/3 anonim válasza:
Amikor felhívnak, hogy menj be interjúra,megkérdezed, mire számíthatsz az interjún,lesznek-e feladok,tesztek.
Én is feleslegesnek tartom egyébként. De például multiknál alap, hogy vannak :/
3/3 anonim válasza:
Már ha megmondja telefonon.
Én a fejvadász interjúktól kapok agyf.aszt.
Volt, hogy szabit vettem ki azért, hogy elutazzak Budapestre, ahol végigkérdezte a csaj az önéletrajzomat. Semmi szakmai interjú, semmi nyelvi teszt. Aztán persze nem tudta elintézni, hogy a cég be is hívjon. Én azóta megmondom nekik, hogy ott a Skype, van webkamera, ha mindenképp látni akar, én nem utazom emiatt. Van akinek nem tetszik, és emiatt kiszór, de nekik is tudomásul kellene venni, hogy az utazás is pénz és idő, és teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!