Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Átverés lehet ez a munka?

Átverés lehet ez a munka?

Figyelt kérdés
Diák vagyok az atlaszdiáknál [link] megyek egy munkára Ami hajnali 3 kor 16 orán át tart de ennek a felét utazással tötljuk .Viszont szlovákiába mennénk és kicsit félnek a szüleim hogy átverés vagy valami! leltározói munka! 1 hónapban 123 ezret keresek szombat vasárnap vállalásával
2016. okt. 14. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég viccesen hangzik... én is félnék, ha a gyerekem ilyen hírekkel jönnek haza.

Diákmunkáért ennyit, csak hétvégi munkával?

Ebben az országban a belüket kidolgozó emberek teljes állásban nem keresnek ennyit...

Szlovákiába utaztatni magyar diákokat? Az utazás is pénzbe kerül, és még mellette ilyen sok a fizetés?

Miért nem csinálják ezt a szlovák diákok, akik helyben vannak?

Leltározói munka... én csináltam, diákként, tescoban. Azért legalább a nyelvet kéne hozzá beszélni.

2016. okt. 14. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Biztos, hogy átverés, egy adott időpontban(hajnali 3-kor) nem tarthat egy hosszabb időintervallumig(16 órán át) a munka, hisz az szembe menne a fizika törvényeivel. (Igen, még akkor is, ha a felét utazással töltitek.)
2016. okt. 14. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég vicces dolgok vannak a főoldalon. Nekem ne mondja senki, hogy egy diáknak 6 kilót fizetnek (még c programozásért sem).
2016. okt. 15. 01:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez egy kicsit kaotikus. Vagy a te megfogalmazásod vagy a munka meredek, de szerintem inkább az utolsó.

Nincs valami normálisabb?

2016. okt. 16. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!