Átverés lehet ez a munka?
Figyelt kérdés
Diák vagyok az atlaszdiáknál [link] megyek egy munkára Ami hajnali 3 kor 16 orán át tart de ennek a felét utazással tötljuk .Viszont szlovákiába mennénk és kicsit félnek a szüleim hogy átverés vagy valami! leltározói munka! 1 hónapban 123 ezret keresek szombat vasárnap vállalásával2016. okt. 14. 22:12
1/4 anonim válasza:
Elég viccesen hangzik... én is félnék, ha a gyerekem ilyen hírekkel jönnek haza.
Diákmunkáért ennyit, csak hétvégi munkával?
Ebben az országban a belüket kidolgozó emberek teljes állásban nem keresnek ennyit...
Szlovákiába utaztatni magyar diákokat? Az utazás is pénzbe kerül, és még mellette ilyen sok a fizetés?
Miért nem csinálják ezt a szlovák diákok, akik helyben vannak?
Leltározói munka... én csináltam, diákként, tescoban. Azért legalább a nyelvet kéne hozzá beszélni.
2/4 anonim válasza:
Biztos, hogy átverés, egy adott időpontban(hajnali 3-kor) nem tarthat egy hosszabb időintervallumig(16 órán át) a munka, hisz az szembe menne a fizika törvényeivel. (Igen, még akkor is, ha a felét utazással töltitek.)
3/4 anonim válasza:
Elég vicces dolgok vannak a főoldalon. Nekem ne mondja senki, hogy egy diáknak 6 kilót fizetnek (még c programozásért sem).
4/4 anonim válasza:
Ez egy kicsit kaotikus. Vagy a te megfogalmazásod vagy a munka meredek, de szerintem inkább az utolsó.
Nincs valami normálisabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!