Ausztriai munka. Átverés?
Helló.
Interneten találtam egy ígéretes lehetőséget, Ausztriai munka helyre, melyre email-ban jelentkeztem is.
Ezt az e-mail kaptam vissza.:
A munkavégzés Ausztrián belül xxxxxx városban lesz. Munkakezdés dátuma szeptember 25.-e, így mindenkinek van ideje elintézni a felmondási idejét jelenlegi munkahelyén és nekünk is biztos hogy minden álláspozíció meg fog telni addig.
Munkaidő: Egy folyamatos műszak van, hétfőtől-csütörtökig történik 12 órában reggel 6-tól este 18:00-ig!
Cégadatok és címünk:
( itt leír egy osztrák címet )
SZÁLLÁST INGYENESEN BIZTOSÍTJUK MUNKAVÁLLALÓLINK SZÁMÁRA! Szállás 10 percre van a munkahelytől gyalog.
Új építésű lakásokban történik az elszállásolás, melyek bútorozottak. Ágyakból lehet választani, hogy egy szobában 2db egy személyes ágy legyen, vagy 1db két személyes ágy legyen.
1 illetve 2 szobás lakások vannak:
- egy szobás lakások
- 2 szobás lakások
Kiutazás melyet mi biztosítunk:
Az egyedüli felmerülő költség, az a kiutaztatás, melynek költsége mindössze 9999Ft/fő. Semmilyen más költség nem terheli magát, sem kint sem pedig itthon.
Szeptember 24.-én indulnak ki a buszok, reggel 9:00 órakor Budapestről és Győrből.
Kiérkezéskor mindenkit eligazítanak és átvehetik szállásaikat. Megmutatják a munkahelyet is és a környéken körbe vezetik.
A hazautazást a cég ingyenesen biztosítja minden hétvégén, mely nem kötelező csak igénybe vehető! Csütörtök este 20:00-kor indulnak a buszok Győrbe és Budapestre, melyek vasárnap este 20:00-kor indulnak vissza Ausztriába.
Ha megfelelnek a feltételek, akkor kérem jelezzen vissza és ahogy beérkezik az utalás számlaszámunkra ( xxx Bank, Txxxx xxxxx yyyyyy, Számlaszám xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx, Közlemény: abcde), mi postai úton küldjük a szerződést, az ügyvezető igazgató (Txxxx xxxxx yyyyyy) elérhetőségével együtt. Szerződés postázási ideje 5 munkanapon belül történik feladásra utalás beérkezése után, melyet kitöltve vissza kellene küldeni címünkre.
Az utalásokat szeptember 9.-éig tudjuk elfogadni. Utána való jelentkezéseket már nem tudunk elfogadni.
Bármilyen felmerülő kérdése lenne, írja meg bátran! KÉREM MINDIG A LEVÉLRE VÁLASZOLVA ÍRJON ÜZENETET, HOGY LÁSSAM AZ ELŐZMÉNYEKET!
Üdvözlettel
Szóval. A neveket, számlaszámot, azaz a személyes aatokat itt kiszedtem. Mire számítsak? Nekem nagyon átverés szaga van, hogy mindösszesen 1 db e-mailra, telefonszám nélkül csakúgy elutaljak valakinek 10 ezer forintot...
Mi a véleményetek?
A leírás szerint az útiköltségért kér 9999 ft-ot. Ami nekem büdös, hogy se egy elérhetőség se semmi. Csakúgy előre útiköltség? Bűzlik.
Lehet ez ellen feljelentést, vagy bejelentést tenni?
Tabakfabrik Linz Entwicklungs- und Betriebsgesellschaft mbH
Ennyit írt. De mint munkaközvetítő, csupán 1 db név van megadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!