Minek kell tanulnom ha fiatal tinédzserek lelki problémáin szeretnék segíteni?
Figyelt kérdés
És hol vannak ilyen képzések?
Jelenleg 15 éves vagyok és mindig is szerettem segíteni és meghallgatni mások problémáit. Én is kiskoromban(és most is) elég sok mindenen megyek keresztül és úgy érzem képes lennék arra, hogy majd később fiataloknak segítsek. Elsősorban azért szeretnék rajtuk segíteni, ha valami gond van, mert én nem élhettem, nem élhetek ilyen lehetőségekkel. Én magamra vagyok, voltam utalva a lelki problémáimmal együtt, s hogy a jövő generációjának jobb legyen, segíteni szeretnék.
2016. okt. 12. 19:56
2/4 anonim válasza:
Pszichológus vagy pszichiáter. Az előbbi bölcsész, az utóbbi orvos: döntsd el melyik utat szeretnéd bejárni!
3/4 anonim válasza:
Szociális munkásként is tudnál segíteni fiataloknak :-)
4/4 anonim válasza:
Pszichológus. Csak tudd, hogy mire valódi emberekkel foglalkozhatsz önállóan, az nagyon sok év. Nagyon kitartónak kell lenned, és nehéz (bár nem lehetetlen) pénzt is keresni vele. Ha mindez nem tántorít el, akkor hajrá, nemes és fontos munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!